(NL) Geslaagde 5e editie

News item from: 26 May 2015


This item is only available in Dutch:


Vandaag is er weer een mooie editie gehouden van de T-Meeting op de atletiekbaan in Tilburg. De wind werkte niet geheel mee maar de weersomstandigheden waren heerlijk. Dat zagen we terug in de uitslagen. Denk hierbij aan de limiet van de NEO-senioren vrouwen 4x100m. Voor de Europese Kampioenschappen onder 23 (in Tallinn) was een tijd nodig van 45.00s. De dames wisten op de baan een tijd op de klokken te zetten van 44.63s. Proficiat met deze mooie prestatie.

 

Daarnaast wist Koen van Erve de 100m te winnen bij de mannen in een tijd van 10.81s. Bij de vrouwen was de winst voor Eefje Boons in een tijd van 11.83s. Dario de Borger wist als enige hordenloper onder de 14s. te duiken. Bij de B-junioren miste Ramsey Angela op 2 honderdste de limiet voor de EYOF met 14.47s. Bij het hoogspringen gaven Dave Brandhoff en Jasper Heesbeen elkaar goede concurrentie. Beide behaalde uiteindelijk een hoogte van 2,08m. Menno Vloon liet de lat bij het polsstokhoogspringen op WK limiet. Helaas moest hij genoegen nemen met 5,50m. Tweede werd Nils Mulder met 5.30, en derde de pas 18-jarige Koen van der Wijst met 5.20 waarmee hij naar de EJK in Zweden mag. Het verspringen mannen is beslist in de laatste poging. Hierdoor belande de hele top 3 voorbij de 7m. De winst was voor Joeri van der Hooft met 7.15m.

 

De senioren vrouwen gaven elkaar goede competitie opde 400mh. Zo wist Myrthe Fonck de 60 seconde grens te doorbrepen en zette 59.25s. op de klokken. Het hoogspringen werd bij de vrouwen gewonnen door Nikki Woudstra met een hoogte van 1,75m. Het verspringen bij de vrouwen kreeg een verrassende winnaares met Carlijn ter Laak

 

Het hinkstapgala is bij zowel de vrouwen als mannen de winst gegaan naar een belg. Solomon Commey wist de winst binnen de talen met een afstand van 15.01m. Gastheer Sander Hage wist met drie ongeldige pogingen de finale niet te halen. Bij de vrouwen ging de winst naar Sietke Lenchant. Haar 12.96 was genoeg was tevens een nieuw meeting record.

 

Alle uitslagen staan onder uitslagen, alle tussentijden van de 100m zijn ook verwerkt.

Komende dagen verschijnen ook de foto's en video's online. De eerste staan al online.


Sponsors