De atleet staat centraal

Nieuwsbericht van: 11 mei 2012Door Michel van Eijkelenburg (AV-Attila) zijn Tijs van Erve (voorzitter T-Meeting) en Wouter Brus (100m talent) geintervieuwd.

 

Tijs van Erve vertelt: "De tweede T-Meeting (aanvang 12.00 uur) wordt volgens mij nog beter dan de eerste. Het evenement heet nu voluit Losse Veter T-Meeting. Wij als organisatiecommissie zijn natuurlijk blij met zo’n hoofdsponsor want die helpt ons, alleen al door de naam, de wedstrijd naar een hoger niveau te tillen."

 

Wouter Brus: "Ik doe dit jaar weer graag mee aan de T-Meeting, omdat het een erg fijne wedstrijd is. De Tilburgse Mondo-baan bijvoorbeeld, is lekker hard waardoor je bij elke pas als het ware gelanceerd wordt. Vorig jaar had ik het gevoel dat ik over de baan vloog in plaats van liep. Dat wil ik weer meemaken. Ook zit de organisatie goed in elkaar en is de wedstrijdsfeer prima. Verder is de T-Meeting de enige wedstrijd waar op de 100 meter ook de tussentijden op de 30 en 60 meter worden geregistreerd. Dat is geweldig fijn, ten eerste om je startsnelheid te meten en ten tweede om je races rechtstreeks vergelijkbaar te maken met de 60 meter indoor."

 

Tenslotte vat Tijs van Erve het karakter van de T-Meeting zo samen: "De atleet staat centraal." Wat dat betekent? Tijs: "In de organisatie van de wedstrijd is alles erop gericht optimale omstandigheden voor de atleet te scheppen."

 

Kijk op de attila website voor het hele interview met Tijs van Erve en Wouter Brus.

Door Michel van Eijkelenburg.


Sponsoren