Losse Veter zet titelsponsoring voort

Nieuwsbericht van: 14 apr 2013Losse Veter heeft zich net als vorig jaar als titelsponsor verbonden aan de T-Meeting van AV-Attila op 20 mei a.s . De T-Meeting kan daarmee meer toppers verleiden deel te nemen aan de wedstrijd. Dankzij de sponsoring van Losse Veter wordt tijdens de T-Meeting prijzengeld beschikbaar gesteld voor onder andere de 100m.

 

Door de plezierige samenwerking tijdens de 1e en 2e editie van de T-Meeting, heeft Losse Veter besloten haar naam weer aan het evenement te verbinden.

 

‘Losse Veter herkent zich in het enthousiasme en de vernieuwingsdrang van deze jonge organisatie. De T-Meeting durft duidelijke keuzes te maken en kan uitgroeien tot een mooi sprintgala. Wij hopen dat de organisatie hiermee een nieuwe stap kan maken dit jaar.’ Uiteraard zal Losse Veter komende weken ruimschoots aandacht besteden aan dit evenement en op de dag zelf aanwezig zijn om uitgebreid verslag te doen.

 

Unieke tijdwaarneming 100m

Voor de snelste 10 mannen en vrouwen ligt er maandag 20 mei prijzengeld klaar. Daarnaast wordt op de 100 meter van alle atleten de tussentijd op de 30 en 60 meter gemeten. Het unieke hieraan is dat atleten door één keer te lopen drie tijden achter hun naam krijgen. Daarmee onderscheidt de Losse Veter T-meeting zich van andere baanwedstrijden en biedt atleten iets extra’s. Tussentijden 100m mannen & tussentijden 100m vrouwen.


Sponsoren