Laatste dag inschrijven

Nieuwsbericht van: 13 mei 2013Vandaag is het de laatste mogelijkheid om je in te schrijven voor de Losse Veter T-Meeting. Na-inschrijven is niet mogelijk. Prestatieverbeteringen kunnen worden doorgegeven tot zaterdag 18 mei via inschrijven@t-meeting.nl. Hieronder een kort overzicht van de prijzen die zijn te winnen.

 

  • Op de 100m ligt er prijzengeld klaar voor de beste 10 atleten, zowel bij de mannen als de vrouwen. De hoofdsponsor Losse Veter maakt dit mogelijk.
  • De beste 5 atleten bij het hinkstapspringen kunnen ook prijzengeld ophalen. Dankzij Runnersworld Tilburg is dit mogelijk voor de mannen en vrouwen.
  • Tamminga Sports heeft zich verbonden aan de T-Meeting en expliciet aan het polsstokhoogspringen. In tegenstelling tot vorig jaar ook hier prijzengeld voor de mannen en vrouwen.
  • Bij de 400m horden voor de mannen is prijzengeld beschikbaar dankzij Jom it. De snelste 5 mannen ontvangen prijzengeld.
  • Nieuw dit jaar is prijzengeld voor het kogelstoten bij de mannen. Met sponsoring van Zonnestroom Tilburg genieten de beste 5 mannen van prijzengeld. 

 

Aan het eind van de week zal de voorlopige serieindeling online komen. Het definitieve tijdschema is dan ook te vinden op de website.

 

Dus schrijf je nog snel in.


Sponsoren