Vandaag, Knallen!!!

Nieuwsbericht van: 9 jun 2014Ideale omstandigheden

Afgelopen week heeft de gemeente Tilburg nog een paar reparaties uitgevoerd. De organisatie geeft wind-mee garantie. Dit alles om vandaag ideale omstandigheden te creeren. Perfect om topprestaties neer te zetten.

 

Aantrekkelijk programma

Op het programma staan alleen maar sprint -en springonderdelen. De juiste onderdelen voor onze MONDO-baan om op te knallen. Niet alleen voor atleten is de T-Meeting ideaal. Ook de atletiekfan kan in Tilburg genieten. Hiervoor is het programma kort gehouden. Voor de fans die niet op de baan zijn, verzorgen we live uitslagen. Op deze speciale pagina zijn de serie-indelingen en live uitslagen te zien.

 

Finales

Sinds het ontstaan van de T-Meeting zijn de 100m en het hinkstapspringen de hoofdonderdelen. De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd hier sponsoren voor te vinden. Corovum advies en JK-Productions maken prijzengeld voor het hinkstapgala mogelijk. Heerkens van Bavel maakt het mogelijk de 100m te voorzien van prijzengeld. Dankzij eigen atleet Toine van Beckhoven is ook de 400m horden voorzien van prijzengeld.

 

Samenwerking binnen Attila

De organisatie achter de T-Meeting komt vanuit de atletiek vereniging Attila. Dit jaar heeft ook de stichting de warandeloop zich ingespannen om dit evenement op de kaart te zetten. Hierdoor is het evenement in verschillende media verschenen en kan het zich verder ontwikkelen.


Sponsoren