Terugblik T-Meeting 2014

Nieuwsbericht van: 10 jun 2014De 4e editie van de T-meeting zit er weer op. Niet alleen de atleten waren aan het knallen. Het weer liet helaas ook wat knallen zien. Gelukkig had dit geen effect op mooie prestaties.

 

Vooral op de 100m liep in de finale de snelheid aardig op. Bij de mannen waren het 11 mannen die onder de 11 seconde liepen. Met een 10.65 was Jerrel Feller de snelste voor Paul Robers en Damien Broothaerts. Opvallend was de tijd van Joris van Gool. Met 10.80 liep hij een persoonlijk record en staat daarmee 5e allertijden bij de B-junioren. Madiea Ghafoor liet zien waarom ze regerend Nederlands kampioen is. In de finale klokte ze 11.48 seconde op dit koningsnummer.

 

De horden waren in Tilburg ook goed te nemen. In het begin van het programma liepen de junioren knaltijden. David Staat liep op B-junioren hoogte naar een 14.10. Dit is de 4e tijd allertijden. A-junior Job Beintema won de junioren serie in 14.03 seconde. Op de lange horden was Graciëlla Woutersen de snelste bij de vrouwen en voert met 60.21 de nationale ranglijst nu aan.

 

Het hinkstapgale bracht twee belgische winnaars. Bij de vrouwen was het Linda Onana. Met een afstand van 12,79 wist ze Giulia Agostini en Tamara Middelburg achter zich te houden. De mannelijke winnaar was Solomon Commey. Sander Hage miste 5cm om dit jaar het gala te winnen. Leopold Kapata maakte het podium compleet.

 

Jesper Heesbeen wist zijn persoonlijk record te verbeteren naar 2,12 bij het hoogspringen. Hanne Claes wist de 200m bij de vrouwen te winnen in 23.38 seconde. Met deze prestaties kan de organisatie van de T-Meeting terug kijken op een mooi evenement. 

 

Alle andere uitslagen zijn te vinden op de uitslagenpagina.


Sponsoren