Tussentijden

Nieuwsbericht van: 11 apr 2015



De ‘T’ in T-meeting staat voor ‘Tussentijden’! De meeste atleten zijn in voorbereiding op het outdoor seizoen. Waar moet je je als sprinter op focussen? Is dat de start, je topsnelheid of de sprintuithouding op de laatste meters?

 

De T-Meeting maakt dit inzichtelijk door tussentijden te meten op de 30 en 60 meter, tijdens je 100m. Heb je ooit al eens mee gedaan bij de T-Meeting? Bekijk dan je persoonlijke profiel en bekijk je tussentijden op de 100 meter.

 

Een kleurenindicatie geeft aan wat je sterke punt is en waar je nog veel winst kan maken. Is de tussentijd rood, dan is deze tussentijd relatief langzaam ten opzichte van de uiteindelijke 100 meter tijd. Een groene kleur geeft aan dat deze tussentijd relatief snel is ten opzichte van de 100 meter tijd. De T-Meeting heeft inmiddels van meer dan 400 individuele races de tussentijden gemeten en kan dankzij deze uitgebreide database een goede indicatie geven wat snelle en langzame tussentijden zijn.

 

Train slim en vergelijk je progressie komende T-Meeting op maandag 25 mei 2015 op de snelle mond baan in Tilburg! Wil jij weten waar je aan kan werken op je 100m? Schrijf je dan snel in!

 


Sponsoren