Stap-stap-springen

Nieuwsbericht van: 4 apr 2015In vijf jaar is de T-Meeting gegroeid naar een wedstrijd van nationaal topniveau. Veel nationale topsprinters -en springers hebben de wedstrijd in hun agenda staan. Daar wil de organisatie graag meer talenten aan toevoegen.


De ‘T’ in T-meeting staat voor ‘Toekomst’! De jeugdatleten van nu, zijn de top-atleten van de toekomst. Als organisatie van de T-meeting willen wij ook deze groep een podium bieden.

 

Daarom nieuw op het programma: Stap-stap-sprong voor Junioren C. Een mooi onderdeel wat niet vaak op het programma staat voor de jeugd in Nederland. Dat vinden wij een gemiste kans, want in veel andere landen is dit wel het geval. Het is immers de perfecte opbouw richting het hinkstapspringen wat vanaf de junioren B mogelijk is in Nederland.

 

Wij hopen tijdens deze wedstrijd in totaal 16 jeugdige atleten te mogen begroeten. Zij springen vanaf de 7 -of 9meter balk tegen elkaar op dit mooie onderdeel. In het tijdschema zijn ze de kern van het hinkstapgala. De hinkstap mannen openen het gala en de vrouwen sluiten het aan het eind af. Dit heeft de afgelopen jaren een mooi veld opgeleverd met bijbehorende prestaties. Ideaal voor onze jeugdige atleten om de kunst vast af te kijken.

 

Houd jij van een uitdaging en durf jij het aan? Schrijf je dan snel in!

 


Sponsoren