Losse Veter wordt titelsponsor T-Meeting

Nieuwsbericht van: 14 mrt 2012


Losse Veter heeft zich als titelsponsor verbonden aan de T-Meeting van AV-Attila op 28 mei aanstaande. De T-Meeting kan daarmee meer toppers verleiden deel te nemen aan de wedstrijd. Dankzij de sponsoring van Losse Veter worden tijdens de T-Meeting prijzengeld beschikbaar gesteld voor de 100m, 400m en het hinkstapspringen.

 

Na een plezierige samenwerking tijdens de 1e editie van de T-Meeting, heeft Losse Veter besloten de betrokkenheid uit te breiden door als naamsponsor haar naam aan het evenement te verbinden. ‘Losse Veter herkent zich in het enthousiasme en de vernieuwingsdrang van deze jonge organisatie. De T-Meeting durft duidelijke keuzes te maken en kan uitgroeien tot een mooi sprintgala. Wij hopen dat de organisatie hiermee een nieuwe stap kan maken dit jaar.’ Uiteraard zal Losse Veter komende weken ruimschoots aandacht besteden aan dit evenement en op de dag zelf aanwezig zijn om uitgebreid verslag te doen.

 

Unieke tijdwaarneming 100m
Met 8 lanen rond en 9 lanen sprint beschikt de stad over een unieke baan van Olympische kwaliteit n Nederland. Voor AV-Attila is alleen het aanbieden van de MONDO-baan niet genoeg. Bij de 100 meter wordt van alle atleten de tussentijd op de 30 en 60 meter gemeten. Het unieke hieraan is dat atleten door één keer te lopen drie tijden achter hun naam krijgen. Daarmee onderscheidt de Losse Veter T-meeting zich van andere baanwedstrijden en biedt atleten iets extra’s. Zie hier de uitslagen van 2011 mannen en 2011 vrouwen.


Sponsoren