Terugblik T-Meeting 2015

Nieuwsbericht van: 2 jun 2015De 5e editie van de T-Meeting zit er weer op. Met een hoop mooie prestaties zijn persoonlijke records gebroken en limieten geslecht. Naast de uitslagen en foto's bieden wij op deze website meer, kijk hieronder wat je niet kan missen.

 

Statistieken

Het evenement is inmiddels 5 jaar oud. Dat is lang genoeg om meeting records bij te houden. Voor alle onderdelen is de beste prestatie opgenomen. Nieuwe records van dit jaar zijn, Dario de Borger met 13.95s op de 110mh, Eva Strogs met 13.44s op de 100mh, vrouwen NEO team met 44.63s op de 4x100m en Sietske Lenchant met 12.96m op hinkstap. Daarnaast heeft Menno Vloon het record op polsstokhoog benaderd met een hoogte van 5.50m. Bekijk ook de ranglijst en progressie per onderdeel.

 

Social Media

Vooraf, maar vooral ook op de dag is ons twitter en facebook account goed bijgehouden. Blijf ons volgen en liken om op de hoogte te blijven van verdere ontwikkelingen. Zo staan onze eigen foto's inmiddels ook op facebook. Sinds dit jaar zetten we onze video's ook online via ons vimeo account.

 

Er is meer ...

Bekijk ook eens de atleten pagina's. Hierop kan je naast je uitslag, ook zoeken per vereniging en je progressie door de jaren heen zien. Op de 100m meten we de tussentijd op de 30 en 60m. Bekijk de resultaten van 2015 waarvan we alleen de series hebben ivm de wind.

 

Hieronder een korte weergave van dit jaar, tot 16 mei 2016 ...

 


Sponsoren