Wind mee tijdens de T-Meeting

Nieuwsbericht van: 11 mei 2016Wat is er nou fijner voor een atleet dan dat hij klaar staat voor een poging bij het springen of voor de start van een de 100m en een prettig windje in de rug voelt. Inderdaad, daar worden atleten blij van! Daarom doen wij er ons best voor om bij de T-Meeting jullie als atleten dit voordeel te bieden. Helaas hebben wij het weer natuurlijk nooit helemaal in de hand.

 

Tijdens de wedstrijd zal 30 minuten voor de start van de 100m, korte horde, verspringen, hinkstapspringen en polsstokhoogspringen gekeken worden naar de windrichting en het veranderen hiervan in het afgelopen uur. Op dat moment kiezen we met welke spring/sprintrichting wij het meeste voordeel verwachten voor jullie als atleet. Deze 30 minuten zijn nodig voor het in orde maken van de elektronische tijdwaarneming, zandbak en polsstokhooginstallatie.

 

Tussen sprongen of series door kunnen we de loop/springrichting helaas niet meer veranderen. Dit zou oneerlijke concurrentie zijn. Wij hopen op deze manier dat iedereen kan genieten van wind mee tijdens zijn onderdeel en zo een mooie tijd of afstand neer kan zetten.

 


Sponsoren