Klaar voor T-Meeting 2017

Nieuwsbericht van: 5 jun 2017Vandaag is het zover, tijd om te #knallen. De atletiekbaan in Tilburg ligt er mooi bij. De weersvoorspellingen zijn prima. De jury is gereed. Laat het sprinten en springen maar beginnen.

 

LIVE

De uitslagen van vandaag zijn het snelste te vinden op de atletiekbaan maar ook via atletiek.nu of op t-meeting.nl/live. Hierop zijn vooraf ook de serie indelingen te vinden.

 

Social media

Het laatste nieuws (inclusief foto's) is ook te vinden op onze facebook pagina. Daarnaast is ons twitter, instagram en snapchat account actief. Hierop zijn alle updates over het spring en sprint evenement van het jaar te volgen. Volg ons of ben erbij.

 

Bereikbaarheid atletiekbaan

Rondom de baan van A.V. Attila is men aan het bouwen. Hierdoor is het NIET mogelijk onze baan te bereiken vanaf de Oude Goirleseweg. Je kunt de baan alleen bereiken via Stappegoor. Dus volg de omleiding en rijd dan voorbij de schaatsbaan en de Euroscoop. Het parkeerterrein naast de baan is toegankelijk vanaf die kant. Kijk voor meer informatie op de pagina route & parkeren.

 


Sponsoren