T-Meeting 2018

Nieuwsbericht van: 5 mrt 2018De voorbereidingen voor de T-Meeting zijn alweer in volle gang. De T-Meeting, dit jaar op maandag 21 mei, is een ideaal begin voor een mooi seizoen.

 

1500m (nieuw)

Naast de traditionele sprint en spring onderdelen voegen wij dit jaar de 1500m toe aan het programma vanwege opkomende AV-Attila talenten. Op het programma staan dit jaar verder nog de loopnummers: 100m, 200m, 400m, 100mh/110mh en de 400mh. De springnummer zijn: hinkstapspringen, verspringen, hoogspringen en polsstokhoogspringen. 

 

Barbecue (nieuw)

Een dag vol topatletiek, hoe sluit je dat beter af dan met een gezellige barbecue? Na vele verzoeken gaan wij dit jaar aansluitend aan de T-Meeting een barbecue organiseren voor atleten, coachen en supporters! Atleten kunnen zich al bij de inschrijving op atletiek.nu aanmelden voor de barbecue. Alle andere kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

 

Status

Net als vorig jaar heeft de T-Meeting de N-Status toegekend gekregen van de Atletiekunie. Deze N(ationale) status betekent dat er tijdens de T-Meeting limieten voor alle internationale toernooien gelopen en gesprongen kunnen worden.

 

De inschrijving is inmiddels open →


Sponsoren