T-Meeting 2019

Nieuwsbericht van: 11 apr 2019De voorbereidingen voor de T-Meeting zijn alweer in volle gang. De T-Meeting, dit jaar op maandag 10 juni, is een ideaal begin voor een mooi seizoen.

 

Programma

Naast de traditionele sprint en spring onderdelen voegen wij dit jaar weer een activiteit voor de jeugd toe aan het programma. Op het programma staan dit jaar verder nog de loopnummers: 100m, 200m, 400m, 4x100m, 100mh/110mh en de 400mh. De springnummer zijn: hinkstapspringen, verspringen, hoogspringen en polsstokhoogspringen.

 

Prijzengeld

Dit jaar zal het prijzengeld weer wat uitgebreid worden ten opzichte van vorige jaren. Houd onze social media kanalen in de gaten om hier binnenkort meer over te horen!

 

Foodtruck (nieuw)

Een dag vol topatletiek, kan niet zonder een goede catering. Na vele verzoeken hebben wij dit jaar een foodtruck geregeld met lef. Potten met Ballen komt met een aangepast menu voor topsports naar onze atletiekbaan.

 

Status

Net zoals vorige jaren heeft de T-Meeting de N-Status toegekend gekregen van de Atletiekunie. Deze N(ationale) status betekent dat er tijdens de T-Meeting limieten voor alle internationale toernooien gelopen en gesprongen kunnen worden.

 

De inschrijving is inmiddels open →


Sponsoren