IFF trotse hoofdsponsor T-Meeting

Nieuwsbericht van: 1 mei 2019IFF uit Tilburg is de trotse hoofdsponsor van de T-Meeting editie 2019. International Flavors and Fragrances (IFF), een van de grootste producenten van geur- en smaakstoffen ter wereld, verbindt zich aan hét spring- en sprintevenement van Nederland, dat plaatsvindt op de atletiekbaan in Tilburg.

 

Sponsoring

De IFF T-Meeting kan daarmee meer toppers verleiden deel te nemen aan de wedstrijd. Dankzij de sponsoring van IFF is prijzengeld beschikbaar op diverse onderdelen en zijn dit jaar bonussen beschikbaar voor bijzondere prestaties. De organisatie kan met deze sponsoring weer een nieuwe stap zetten om zich te profileren als hét spring- en sprintevenement van Nederland.

 

IFF T-Meeting

Op tweede Pinksterdag, maandag 10 juni 2019, vindt de negende editie plaats van de IFF T-Meeting, de jaarlijkse atletiekwedstrijd van Tilburg. De IFF T-meeting is een wedstrijd voor atleten van 16 jaar en ouder, waarbij de spring- en sprintonderdelen centraal staan. Het topsportevenement wordt gehouden op het terrein van AV Attila, de Tilburgse atletiekvereniging die ook tekent voor de organisatie. De baan heeft zich in voorgaande edities al bewezen met verschillende limieten.

 

Inschrijven

De inschrijving is geopend en kost € 6 per onderdeel. Inschrijven kan via atletiek.nu.


Sponsoren