Side event: meerkamp

Nieuwsbericht van: 25 apr 2021


De Atletiekunie heeft onder de 'Uitzondering Topsport' de garantie gekregen om 10 wedstrijden door te laten gaan dit seizoen, ongeacht de geldende maatregelen. De T-Meeting valt binnen deze 10 wedstrijden en is hiermee onderdeel van het Nationaal Kwalificatie Circuit. Doordat er momenteel maar 10 wedstrijden officieel doorgaan, krijgen topatleten een beperkt aantal momenten waarbij limieten behaald kunnen worden. Gezien de T-Meeting er voor de atleten wil zijn, bieden wij dit jaar ook een volwaardige meerkamp aan! Op deze manier hopen wij ook de top meerkampatleten een prachtige mogelijkheid te bieden om hun limieten te halen.

 

Deze meerkamp zal als side event onder de vlag van de T-Meeting gehouden worden in het weekend voorafgaand aan de T-Meeting. Op deze zaterdag (22 mei) en zondag (23 mei) zal plaats zijn voor in totaal 8 mannen en 8 vrouwen. Deze getallen zijn voor alle leeftijdscategorieën bij elkaar. Door deze meerkamp mogelijk te maken kan deze selecte groep atleten zich voorbereiden opweg naar de Olympische zomer. 

 

De inschrijving voor deze meerkamp is inmiddels open en sluit op vrijdag 14 mei 20:00. De uiteindelijke screening op de inschreven deelnemers voor deze meerkamp wordt door de T-Meeting organisatie kort daarna uitgevoerd. Weten hoe de T-Meeting omgaat met de coronamaatregelen, lees dan hier verder. Het tijdschema is te vinden op atletiek.nu.

 

Op maandag 24 mei zet de T-Meeting organisatie zich weer vol in voor het sprinten & springen zoals iedereen gewend is.


Sponsoren