Tussenbeschouwing: Een vliegende start

Nieuwsbericht van: 23 mei 2021


Tijdens de jubileumeditie van de T-Meeting werden op de primeur-meerkamp maar liefst vier internationale limieten behaald. Hoewel ieders prestatie lof verdient, lichten we er een vijftal uit. Bij de dames springen Sofie Dokter en Myke van de Wiel er glansrijk bovenuit. Sofie Dokter presteert op elk onderdeel erg goed en weet daardoor een puntentotaal van 5555 neer te zetten. Hiermee voldoet ze aan de limiet voor de EKU20 in Tallinn. Myke van der Wiel doorbreekt dit weekend de magische grens van 6000 punten en komt met 6012 op de 15e plek allertijden!

 

Sven & Sven waren de gehele meerkamp aan elkaar gewaagd. Hoewel na het polsstokhoogspringen Sven Jansons er met de trofee vandoor leek te gaan, weet Sven Roosen de speer een flink stuk verder te werpen en een strakkere tijd op de 1500 meter neer te zetten. Hiermee overtreft hij (de andere) Sven en eindigt met een puntentotaal van 7916 punten op de eerste plaats. Beide Svens weten overigens de limiet voor de EKU23 te halen. Ook Gabriel Emmanuel overtrof zichzelf en haalt de limiet voor de EKU20.

 

Morgen barst het sprint en spring geweld los vanaf 12u, met als eerste de vrouwen 200m. Alles is morgen te volgen via de livestream op t-meeting.nl, schakel in vanaf 11:50 en mis niets. 

 

Foto: Bjorn Paree


Sponsoren