Corona informatie

Update: 12 mei 2021


De T-Meeting is dit jaar een van de wedstrijden uit het Nationaal Kwalificatie Circuit waardoor er met toestemming van het Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport een editie georganiseerd mag worden. Aan deze uitzonderlijke positie hangen een aantal strenge voorwaarden vanuit de overheid die op deze pagina uitgelegd worden voor zover dat op dit moment bekend is. Deze pagina zal aangepast worden wanneer meer informatie voor handen is.

 

Testen

 

Iedereen die op 22, 23 en/of 24 mei aanwezig is bij de T-Meeting, zal negatief getest moeten zijn voordat toegang tot het terrein wordt gegeven. Dit geldt zowel voor atleten als voor andere aanwezige zoals de organisatie, coaches en vrijwilligers. Bij de ingang zal een teststraat aanwezig zijn om sneltesten af te nemen van alle atleten, coaches en jury/vrijwilligers. Voor iedereen die meerdere dagen aanwezig is geldt: 1 sneltest geeft 48 uur lang toegang tot het terrein. Dit betekent dat iedereen die twee aansluitende dagen aanwezig is maar één sneltest hoeft te ondergaan.

 

Inschrijven & deelnemers

 

Bij de toestemming vanuit de overheid is er zowel een harde grens aangegeven (250 unieke deelnemers) als een sterke nadruk op de doelgroep (atleten met limietperspectief). De invloed op deelname wordt uitgelegd op onze programma pagina. Inschrijven gaat via atletiek.nu.

 

Tijdschema

 

Het voorlopige tijdschema is te vinden op onze programma pagina.

 

Geen publiek

 

Publiek is helaas niet welkom op 22, 23 en 24 mei binnen de voorwaarde van de overheid. Vrijwilligers en jury zijn wel welkom, meld je aan via het inschrijfformulier voor vrijwilligers.

 

Coaches

 

Per atleet is 1 coach toegestaan. Indien je als atleet gebruik wilt maken van de toegang voor je coach, meld dit dan bij de inschrijving (inclusief de naam van de coach). Neem niet zomaar iemand mee, zoals bijvoorbeeld een ouder, maar geef alleen een begeleider op als je die echt nodig hebt voor je prestatie. Opgegeven coaches die door ons zijn goedgekeurd, moeten zich ook laten testen in de teststraat. Daar vragen wij een vergoeding voor van € 5 wat ter plaatse betaald dient te worden.

 

Pers (foto/video/geschreven)

 

Pers kan zich aanmelden via pers@t-meeting.nl en de organisatie beslist per geval wat er mogelijk is.

 

Buitenlandse atleten

 

Zover op dit moment bekend zullen buitenlandse atleten welkom zijn om tegenstand te bieden aan onze Nederlandse topatleten. Op dit moment zijn er twee mogelijkheden bekend voor buitenlandse atleten:

  • De atleet komt uit de EU: hiervoor gelden dezelfde uitgangspunten als de Nederlandse atleten, mits de atleet louter en alleen voor het evenement naar Nederland afreist
  • De atleet komt van buiten de EU: hiervoor geldt dat de atleet via het evenementenloket van NOC*NSF aangemeld moet worden uiterlijk 4 dagen voor aankomst

Daarnaast moeten buitenlandse atleten voldoen aan de algemene regelgeving vanuit de Nederlandse overheid, meer informatie is te vinden op de website van de overheid. Waarbij de uitzonderingen op de quarantaine maatregel (zowel wanneer geen quarantaine verplicht als de mogelijkheid om de quarantaine te onderbreken voor de T-Meeting) te vinden zijn op de website van de overheid.


Sponsoren