Hoe ga jij, op 16 mei

Nieuwsbericht van: 19 apr 2016



Bij de T-Meeting houden we niet van normaal en saai! Dit zijn de momenten waar je jezelf uren en dagen voor in het zweet hebt gewerkt. Waarom er dan saai bij gaan lopen in je zwarte tight en bijpassende zwarte of witte singlet?

 

NEE, laat je tegenstanders al voor de start zien dat jij klaar bent voor een TOPprestatie! Straal met je outfit uit dat je scherp bent, dat je straalt, dat je risico’s durft te nemen. Maar vooral dat jij en het publiek kunnen gaan genieten van jouw prestatie!

 

 

Carola van Wagtendonk heeft vorig jaar al het goede voorbeeld gegeven… Hopelijk volgen velen dit jaar haar goede voorbeeld en verschijnen in een kleurrijk outfit. Zo zien wij dat jullie naar Tilburg zijn gekomen om hier een sportief feestje te bouwen met limieten, PR’s en meetingrecords.

Dus ga op zoek naar dat fluoriserend singlet, die prachtig gekleurde sportsokken, die schitterende haarband of ander kledingstuk/accessoire waarmee jij je tegenstanders al voor de start een stapje voor bent!

 

Inspiratie nodig? Google eens op topatleten als Teddy Tamgho (HSS), Benn Harradine (discus), Erik Kynard (hoogspringen) en Maggie Vassey (800m).

 

Laat met je outfit zien dat jij klaar bent voor een topprestatie!


Sponsoren