Sponsoren


De T-Meeting wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren en partners.


IFF

IFF is trotse hoofdsponsor van de T-Meeting. International Flavors and Fragrances (IFF) is een van de grootste producenten van geur- en smaakstoffen ter wereld. IFF is gevestigd in Tilburg.

 

www.iff.com


Capi Europe

Capi Europe is partner van de T-Meeting. Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten en kleed hiermee de baan aan tijdens het evenement. Capi Europe is gevestigd in Tilburg.

 

www.capi-europe.com


ACES Direct

ACES Direct, een toonaangevende leverancier voor IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten voor kleinzakelijk, MKB, resellers en non-profit organisaties, is sponsor van de T-Meeting. ACES Direct is gevestigd in Tilburg.

 

www.acesdirect.nl


Wilkin Sports

Wilkin Sports is sponsor van de T-Meeting. Hierdoor heeft iedereen een startnummer. Gevestigd aan de Professor Goossenslaan 28 te Tilburg.

 

www.wilkinsports.nl


Hans van Berkel Makelaardij

Hans van Berkel, een kleinschalig, laagdrempelig makelaarskantoor met deskundige, vakbekwame en hulpvaardige medewerkers, is sponsor van de T-meeting. Hans van Berkel Makelaardij is gevestigd in Tilburg.

 

www.hansvanberkel.nl


JOM IT

Jom IT, Oracle database specialist, is sponsor van de T-meeting. Hierdoor is prijzengeld voor de 400m horden mannen en vrouwen beschikbaar. Jom IT is gevestigd in Goirle.

 

www.jom-it.nl


JK Productions

JK Productions is partner van de T-Meeting. Verzorger van geluidsinstallatie, muziek en geluidsregie tijdens het evenement. JK Productions is gevestigd in Goirle.

 

www.jkproductions.nl


Claassen logistics

Claassen logistics, een familiebedrijf voor logistiek en distributie, gevestigd in Tilburg is sponsor van de T-meeting.

 

www.claassen.nu


DOUBDLE

Doubdle is sponsor van de T-Meeting. Hierdoor ontvangt iedere atleet hét gezonde alternatief, Doubdle O7 tijdens de T-Meeting. Doubdle is gevestigd in Den Haag.

 

www.doubdle.com


World Athletics

World Athletics (voorheen IAAF) ondersteunt de T-Meeting met de Designated National Permit Meeting status (categorie E). Hierdoor kunnen atleten punten verdienen voor de World Ranking en aan de hand van hun positie op deze World Ranking, zich rechtstreek plaatsen voor een toernooi.

 

www.worldathletics.org/world-rankings/introduction


IPC

De IPC ondersteunt de T-Meeting als officiële wedstrijd voor para-atleten.

 

www.paralympic.org


Atletiekunie

De Atletiekunie ondersteunt de T-Meeting door deze wedstrijd onderdeel te maken van de Track & Field series.

 

www.atletiekunie.nl


More2Win

More2Win organiseert een groep vluchtelingen met een toegekende status in de gemeente Tilburg, die als vrijwilligers de handen uit de mouwen steken tijdens de T-Meeting.

 

more2win.com


AV Attila

Organiserende atletiek vereniging van de T-Meeting. Clubhuis gevestigd aan Bernard Leenestraat 48 te Tilburg.

 

www.av-attila.nl


De Dobbelsteen

Partner van de T-Meeting. De spellenspeciaalzaak van de stad. Hierdoor zijn er unieke prijzen beschikbaar voor de pupillen. Gevestigd aan Schouwburgring 141 te Tilburg.

 

www.dedobbelsteen.com


Atletiek.nu

Alle inschrijvingen verlopen via atletiek.nu

 

www.atletiek.nu/wedstrijd/main/25137


Sponsoren