Sponsoren


Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren.


IFF

IFF

IFF is trotse hoofdsponsor van de T-Meeting. International Flavors and Fragrances (IFF) is een van de grootste producenten van geur- en smaakstoffen ter wereld. IFF is gevestigd in Tilburg.

 

 

www.iff.com


Claassen logistics

Claassen logistics

Claassen logistics, een familiebedrijf voor logistiek en distributie, gevestigd in Tilburg is sponsor van de T-meeting.

www.claassen.nu


Wilkin Sports

Wilkin Sports

Wilkin Sports is sponsor van de T-Meeting. Hierdoor heeft iedereen een startnummer. Gevestigd aan de Professor Goossenslaan 28 te Tilburg.

www.wilkinsports.nl


DOUBDLE

DOUBDLE

Doubdle is sponsor van de T-Meeting. Hierdoor ontvangt iedere atleet hét gezonde alternatief, Doubdle O7 tijdens de T-Meeting. Doubdle is gevestigd in Den Haag.

www.doubdle.com


JOM IT

JOM IT

Jom IT, Oracle database specialist, is sponsor van de T-meeting. Hierdoor is prijzengeld voor de 400m horden mannen en vrouwen beschikbaar. Jom IT is gevestigd in Goirle.

www.jom-it.nl


Warandeloop

Warandeloop

De warandeloop is partner van de T-meeting. Hierdoor kan de organisatie ervaring opdoen en zorgt de samenwerking tot een professionelere aanpak van het evenement. Mede hierdoor is in 2018 de 1500m toegevoegd aan het wedstrijdprogramma.

www.warandeloop.nl


Capi Europe

Capi Europe

Capi Europe is partner van de T-Meeting. Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten en kleed hiermee de baan aan tijdens het evenement. Capi Europe is gevestigd in Tilburg.

www.capi-europe.com


Hans van Berkel Makelaardij

Hans van Berkel Makelaardij

Hans van Berkel, een kleinschalig, laagdrempelig makelaarskantoor met deskundige, vakbekwame en hulpvaardige medewerkers, is sponsor van de T-meeting. Hans van Berkel Makelaardij is gevestigd in Tilburg.

www.hansvanberkel.nl


Kolsteren Projekten

Kolsteren Projekten

Kolsteren Projekten, een projectbureau dat zowel voor zelfstandige winkeliers als ook voor winkelketens en kantoren verbouwingen van A tot Z coördineert, is sponsor van de T-meeting. Kolsteren Projekten is gevestigd in Berkel-Enschot.

www.kolsterenprojekten.nl


JK Productions

JK Productions

JK Productions is partner van de T-Meeting. Verzorger van geluidsinstallatie, muziek en geluidsregie tijdens het evenement. JK Productions is gevestigd in Goirle.

www.jkproductions.nl


AV Attila

AV Attila

Organiserende atletiek vereniging van de T-Meeting. Clubhuis gevestigd aan Bernard Leenestraat 48 te Tilburg.

www.av-attila.nl


More2Win

More2Win

More2Win organiseert een groep vluchtelingen met een toegekende status in de gemeente Tilburg, die als vrijwilligers de handen uit de mouwen steken tijdens de T-Meeting.

www.more2win.com


Atletiekunie

Atletiekunie

De Atletiekunie ondersteunt de T-Meeting met de Nationale status.

www.atletiekunie.nl


IPC

IPC

De IPC ondersteunt de T-Meeting als officiële wedstrijd voor para-atleten.

www.paralympic.org


Atletiek.nu

Atletiek.nu

Alle inschrijvingen verlopen via atletiek.nu

www.atletiek.nu/wedstrijd/main/25137


IAAF

IAAF

De IAAF (International Association of Athletics Federations) ondersteunt de T-Meeting met de National Permit Meeting status. Hierdoor kunnen atleten punten verdienen voor de World Ranking en aan de hand van hun positie op deze World Ranking, zich rechtstreek plaatsen voor een toernooi.

www.iaaf.org/world-rankings/introduction


De Dobbelsteen

De Dobbelsteen

Partner van de T-Meeting. De spellenspeciaalzaak van de stad. Hierdoor zijn er unieke prijzen beschikbaar voor de pupillen. Gevestigd aan Schouwburgring 141 te Tilburg.

www.dedobbelsteen.com


Sponsoren