T-Meeting 2017

Nieuwsbericht van: 6 mrt 2017Het EK indoor zit er weer op. Met een paar mooie prestaties kunnen we ons weer gaan opmaken voor het outdoor seizoen. De eerste voorbereidingen voor de T-Meeting zijn al weer gestart voor de editie van 2017. De T-Meeting, dit jaar op maandag 5 juni, is een ideaal begin voor een mooi seizoen.

 

Brabantse samenwerking

Al enige tijd hebben wij een goede samenwerking met Vught en Eindhoven. De wedstrijden in deze Brabantse driehoek willen wij versterken. Zo is tijdens het NK indoor al een gezamenlijke flyer uitgedeeld. De Harry Schulting Games vinden dit jaar plaats op 25 mei.

 

Net als vorig jaar heeft de T-Meeting de N-Status toegekend gekregen van de Atletiekunie. Deze N(ationale) status betekent dat er tijdens de T-Meeting limieten voor alle internationale toernooien gelopen en gesprongen kunnen worden. Daarnaast is de T-Meeting door de IPC benoemd als officiële wedstrijd voor para-atleten.

 

Sprinten en springen

Het is inmiddels gebruikelijk dat de sprint en springnummers centraal staan bij de T-Meeting. Ook dit jaar zal dit niet anders zijn. Op het programma staan dit jaar de loopnummers: 100m, 400m, 4x100m, 100mh/110mh en de 400mh. De springnummer zijn: hinkstapspringen, verspringen, hoogspringen en polsstokhoogspringen. Voor de jeugd zijn er nog drie extra onderdelen ingepland: 600m, 1000m en het hinkstapspringen.

 

Wijzigingen 2017

Ten opzichte van vorig jaar zijn dit de wijzigingen:

  • 4x100m i.p.v. 200m. Inschrijving is open voor alle atleten/verenigingen of combinaties daarvan;
  • Hinkstapspringen voor de C-junioren i.p.v. stap-stap-springen;
  • Twee keer lopen op de 100mh en 110mh. Beide zijn opgenomen in het tijdschema;
  • Hinkstapgala is open voor inschrijving i.p.v. enkel uit uitnodiging.

 

Wij gaan ons er klaar voor maken, doe jij dat ook?

Inschrijven kan al via atletiek.nu

 

Op naar de T-Meeting, 5 juni 2017!


Sponsoren