T-Meeting 2020

Nieuwsbericht van: 24 feb 2020


De voorbereidingen voor de 10e editie van de T-Meeting zijn alweer in volle gang. De T-Meeting, dit jaar op maandag 1 juni, is een ideaal begin voor een mooi seizoen.

 

3e baanwedstrijd van Nederland in 2019

De T-Meeting is door World Athletics beoordeeld als 3e baanwedstrijd van Nederland. De wereld atletiekbond houdt een zogenaamde Competition Score bij van alle wedstrijden die georganiseerd worden. De T-Meeting kwam in 2019 dankzij het complete deelnemersveld, na de FBK games en de NK Atletiek, op de derde plaats uit. De T-Meeting zal zich met de van, voor en door atleten mentaliteit en jonge organisatie ook de komende jaren sterk maken voor de atletiek in Nederland.

 

10e editie T-Meeting

Sinds 2011 organiseert AV Attila de T-Meeting, begonnen als ambitieuze wedstrijd om de destijds nieuwe Olympische MONDO baan in Tilburg eer aan te doen. De wedstrijd is inmiddels uitgegroeid tot dé sprint- en springwedstrijd van Nederland. Op het programma staan dit jaar de loopnummers: 100m, 200m, 400m, 4x100m, 100mh/110mh en de 400mh. De springnummer zijn: hinkstapspringen, verspringen, hoogspringen en polsstokhoogspringen. Houdt onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over de jubileum editie van de T-Meeting.

 

Vrijwilligers & pers

Vind jij het leuk om als vrijwilliger de T-Meeting mede mogelijk te maken? Meld je dan hier aan als vrijwilliger voor de T-Meeting op 1 juni. Wil jij graag foto's komen maken of de T-Meeting bezoeken als pers? Neem dan contact met ons op via pers@t-meeting.nl.

 

De inschrijving is inmiddels open →


Sponsoren