T-Meeting 2023

Nieuwsbericht van: 20 mrt 2023


De voorbereidingen voor de 12e editie van de T-Meeting zijn alweer in volle gang. De T-Meeting, dit jaar op maandag 29 mei, is een ideaal begin voor een mooi seizoen.

 

Categorie E World Ranking Competition

De T-Meeting is één van de vier categorie E World Ranking Competition baanwedstrijden in Nederland dit jaar. Dankzij deze status kunnen atleten punten verdienen voor de World Ranking en aan de hand van de positie op deze World Ranking, zich rechtstreeks plaatsen voor een toernooi.

 

Sprinten en springen

Het is inmiddels vaste prik dat de sprint en springonderdelen centraal staan bij de T-Meeting. Op het programma staan dit jaar de looponderdelen: 100m, 200m, 400m, 100mh/110mh en de 400mh. De springonderdelen zijn: hinkstapspringen, verspringen, hoogspringen en polsstokhoogspringen. Een mogelijk side event wordt later besloten.

 

Vrijwilligers & pers

Vind jij het leuk om als vrijwilliger de T-Meeting mede mogelijk te maken? Meld je dan hier aan als vrijwilliger voor de T-Meeting op 29 mei. Wil jij graag foto's komen maken of de T-Meeting bezoeken als pers? Neem dan contact met ons op via pers@t-meeting.nl.


Sponsoren