Persberichten


Door AV-Attila zijn de volgende persberichten uitgegeven m.b.t. de T-Meeting.

 

30 april 2018, Tilburg. De T-Meeting is het visiteplaatje van de atletiek vereniging Attila. En wat is dan mooier om twee van je talenten het podium te bieden om te gaan voor het EK en WK.

Tilburgse limiet poging EK en WK tijdens T-Meeting

 

1 juni 2014, Tilburg. De inschrijving is gesloten. Tijd om alles te controleren en de voorlopige deelnemerslijst bekend te maken. Er staan veel nationale toppers aan de start.

Topatletiek in Tilburg

 

22 mei 2014, Tilburg. T-Meeting staat als een huis. Tilburgse bedrijven sponsoren het unieke atletiek evenement.

T-Meeting staat als een huis

 

12 mei 2014, Eindhoven. Interview met Mr. T. Jonathan Mutebwa, “Mr. T”, verheugt zich op sterk bezette T-Meeting. 

Jonathan Mutebwa, “Mr. T”, verheugt zich op sterk bezette T-Meeting. 

 

5 mei 2014, Tilburg. De organisatie van de T-Meeting geeft wind-mee garantie tijdens de 4e editie. Hierdoor geven ze blijk aan de slogan "van, voor en door atleten".

Sprinten met wind mee tijdens de T-meeting op 9 juni

 

1 januari 2014, Tilburg. De organisatie is weer klaar voor de 4e editie. Dit jaar weer tussentijden en Hinkstapgala. Inschrijven is al mogelijk.

4e editie van de T-Meeting

 

21 mei 2013, Tilburg. De 3e editie van de Losse Veter T-Meeting is goed voor een nieuw WR en NR. Daarnaast is op de 400m horden door 2 mannen de limiet geslecht.

WR, NR en limieten tijdens 3e Losse Veter T-Meeting

 

13 mei 2013, Tilburg. Na een succesvolle samenwerking vorig jaar heeft Tamminga Sports besloten de sponsoring van de Losse Veter T-meeting te verlengen. Hierdoor is o.a. prijzengeld beschikbaar voor het polsstokhoogspringen.

Tamminga Sports sponsor T-Meeting

 

25 april 2013, Tilburg. Net als vorig jaar staat het hinkstapgala weer op het programma. Dankzij sponsoring van Runnersworld Tilburg is hier prijzengeld voor beschikbaar.

Runnersworld Tilburg sponsor T-Meeting

 

14 april 2013, Tilburg. Losse Veter zet de samenwerking voort en blijft titelsponsor van de T-Meeting. Dankzij deze sponsoring kan prijzengeld beschikbaar worden gesteld voor onder andere de 100m.

Losse Veter blijft titelsponsor T-Meeting

 

20 maart 2013, Tilburg. Dit jaar vindt de derde editie plaats van de Losse Veter T-Meeting. Sprinten en springen staan ook dit jaar centraal. De inschrijving is geopend.

Losse Veter T-Meeting 2013

 

25 mei 2012, Tilburg. Aan de start van de 2e Losse Veter T-Meeting onder andere Wouter Brus, Guus Hoogmoed, Eva Lubbers en Marit Dopheide op de 100m. Hinkstapgala met Leopold Kapata (België), Sander hage en Wendy Visser.

Definitieve deelnemersveld Losse Veter T-Meeting

 

14 mei 2012, Tilburg. De Losse Veter T-Meeting breidt het prijzengeld uit en stelt via nieuwe sponsor prijzengeld beschikbaar voor het polsstokhoogspringen mannen. Tamminga Sports verbindt zich aan de Losse Veter T-Meeting.

Extra prijzengeld polsstokhoogspringen mannen

 

11 mei 2012, Tilburg. Een interview met Tijs van Erve (voorzitter) en Wouter Brus (talent op 60m, 100m en 200m). De Losse Veter T-Meeting is van, voor en door atleten.

De atleet staat centraal

 

7 mei 2012, Tilburg. De Losse Veter T-Meeting breidt het prijzengeld uit en stelt via nieuwe sponsor prijzengeld beschikbaar voor de 400m horden mannen. Jom IT verbindt zich aan de Losse Veter T-Meeting.

Extra prijzengeld 400m horden mannen

 

1 mei 2012, Tilburg. Net als vorig jaar staat het hinkstapspringen op het programma. Dit jaar zal de nationale top van Nederland hier aan deelnemen aangevuld met internationale toppers.

Nationale en internationale hinkstap-toppers

 

6 april 2012, Tilburg. Tijdens de Losse Veter T-Meeting vindt het Brabants Kampioenschap MiLa voor pupillen plaats. Beekse Bergen verbindt zich aan de Losse Veter T-Meeting.

Voor de kleintjes

 

14 maart 2012, Tilburg. Losse Veter gaat de samenwerking aan en wordt hoofdsponsor van de T-Meeting. Dankzij deze sponsoring kan prijzengeld beschikbaar worden gesteld.

Losse Veter wordt titelsponsor T-Meeting

 

1 januari 2012, Tilburg. De T-Meeting staat dit jaar weer op de kalender. Sprinten en springen staan centraal. De inschrijving is geopend.

Losse Veter T-Meeting 2012


Sponsoren