De T-Meeting

Van, voor & door atleten


De T-Meeting is een atletiekwedstrijd die sinds 2011 gehouden wordt in Tilburg op 2e pinksterdag. De visie van de T-Meeting is: "Atletiek is onze passie en wij geloven dat de atleet zichzelf kan overtreffen. Vanuit die gedachte willen wij de optimale omstandigheden creëren. Met deze aanpak willen wij tot de top drie van baanwedstrijden in Nederland behoren".

 

Bekijk hieronder hoe deze visie de T-Meeting tot een unieke wedstrijd in Nederland maakt.


De hele dag houden wij de wind in de gaten en tijdens de voorbereidingen voor de wind mee onderdelen bepalen wij de ideale sprint of springrichting.

 

Percentage prestaties met wind mee sinds 2018

90%


 

Gemiddelde wind sinds 2018

+1,7 m/sDe snelle MONDO baan met 8 lanen rond en 9 lanen sprint leent zich ideaal voor de focus op de sprint en spring onderdelen.

 

MONDO baan

Binnen de visie van de T-Meeting geloven wij dat de atleet zichzelf altijd kan overtreffen. Bekijk hieronder hoeveel atleten zich in 2019 hebben overtroffen tijdens de T-Meeting.

 

Aantal prestaties beter dan de opgegeven prestatie

241

van de 486


 

Aantal atleten met minimaal één betere prestatie dan opgegeven

193

van de 349Bij de T-Meeting staat de atleet centraal, niet alleen tijdens de wedstrijd maar ook daarna. Onze website is volledig ingericht met de atleet in gedachten. Zo bevat deze website:

 

345

Video's

4723

Foto's


Sponsoren