Inschrijven

T-Meeting 2023


Houd bij de inschrijving rekening met de prestatie. Vermeld hier je beste prestatie uit 2022 of 2023. Afhankelijk van het definitieve tijdschema worden hierop selecties gemaakt. Geef prestatieverbeteringen die relevant zijn door via atletiek.nu of inschrijven@t-meeting.nl.

 

Inschrijven via atletiek.nu →

 

Afmelden

Afmeldingen (onder opgaaf van redenen) zo spoedig mogelijk doorgeven aan de wedstrijdsecretaris (afmelden@t-meeting.nl) Hierbij geldt dat het inschrijfgeld bij afmelding na de screening (23 mei 2023) niet wordt gerestitueerd.

 

Wildcard

 

Tijdens de vorige edities is het meerdere malen voorgekomen dat atleten zich nog willen aanmelden ná de inschrijftermijn. Als daar nog plaats voor was lieten wij dat toe, maar in het geval dat er negatieve gevolgen zijn voor de atleten die wel op tijd hadden inschreven weigerde wij deze late inschrijvers, ookal zaten daar soms internationale topatleten tussen.

 

Sinds 2019 werken wij met wildcards om dit te verbeteren. Per onderdeel en per geslacht is er 1 plaats gereserveerd voor een atleet die door omstandigheden niet op tijd heeft kunnen inschrijven en van hoog niveau is (in de buurt van de meeting records). De toekenning wordt bepaald door de organisatie en gaat op basis van moment van aanmelden. Om 18u op zondag vervallen de wildcard reserveringen.

 

Vragen of feedback over deze wildcard regeling ontvangen wij graag op wildcard@t-meeting.nl.


Sponsoren