Inschrijven

T-Meeting 2021


Houd bij de inschrijving rekening met de prestatie. Vermeld hier je beste prestatie uit 2019, 2020 of 2021. Afhankelijk van het definitieve tijdschema en de toelatingsregels worden hierop selecties gemaakt. Geef prestatieverbeteringen die relevant zijn door via atletiek.nu of inschrijven@t-meeting.nl.

 

De inschrijving is inmiddels gesloten.

 

Coaches

Per atleet is 1 coach toegestaan. Indien je als atleet gebruik wilt maken van de toegang voor je coach, meld dit dan bij de inschrijving (inclusief de naam van de coach). Neem niet zomaar iemand mee, zoals bijvoorbeeld een ouder, maar geef alleen een begeleider op als je die echt nodig hebt voor je prestatie. Opgegeven coaches die door ons zijn goedgekeurd, moeten zich ook laten testen in de teststraat. Daar vragen wij een vergoeding voor van € 5 wat ter plaatse betaald dient te worden.

 

Maximaal 250 deelnemers

 

De strenge eis vanuit de overheid is: maximaal 250 deelnemers. Lees op de programma pagina meer over hoe de T-Meeting hiermee omgaat en wat je als atleet kan verwachten.

 

Afmelden

Afmeldingen (onder opgaaf van redenen) zo spoedig mogelijk doorgeven aan de wedstrijdsecretaris (afmelden@t-meeting.nl) Hierbij geldt dat het inschrijfgeld bij afmelding na de screening (18 mei 2021) niet wordt gerestitueerd.


Sponsoren