Inschrijven

T-Meeting 2020


Houd bij de inschrijving rekening met de prestatie. Vermeld hier je beste prestatie uit 2018, 2019 of 2020. Afhankelijk van het definitieve tijdschema kunnen hierop selecties worden gemaakt. Geef prestatieverbeteringen die relevant zijn door via atletiek.nu of inschrijven@t-meeting.nl.

 

Inschrijven via atletiek.nu →

 

Afmelden

De deelnemerslijsten zijn gepubliceerd op Atletiek.nu. Afmeldingen (onder opgaaf van redenen) zo spoedig mogelijk doorgeven aan de wedstrijdsecretaris (afmelden@t-meeting.nl) Hierbij geldt dat het inschrijfgeld na de screening (28 mei 2019) niet wordt gerestitueerd.

 

Wildcard

Tijdens de vorige edities is het meerdere malen voorgekomen dat atleten zich nog willen aanmelden ná de inschrijftermijn. Als daar nog plaats voor was lieten wij dat toe, maar in het geval dat er negatieve gevolgen zijn voor de atleten die wel op tijd hadden inschreven weigerde wij deze late inschrijvers, ookal zaten daar soms internationale toppers tussen.

 

Sinds vorig jaar werken wij met wildcards om dit te verbeteren. Per onderdeel en per geslacht is er 1 plaats gereserveerd voor een atleet die door omstandigheden niet op tijd heeft kunnen inschrijven en van hoog niveau is (in de buurt van de meeting records). De toekenning wordt bepaald door de organisatie en gaat op basis van moment van aanmelden.

 

Feedback over deze wildcard pilot ontvangen wij graag op wildcard@t-meeting.nl.


Sponsoren