T-Meeting 2024

Nieuwsbericht van: 11 mrt 2024


De voorbereidingen voor de 13e editie van de T-Meeting zijn alweer in volle gang. De T-Meeting, dit jaar op maandag 20 mei, is een ideaal begin voor een mooi seizoen.

 

Categorie E World Ranking Competition

De T-Meeting is één van de vier categorie E World Ranking Competition baanwedstrijden in Nederland dit jaar. Dankzij deze status kunnen atleten punten verdienen voor de World Ranking en aan de hand van de positie op deze World Ranking, zich rechtstreeks plaatsen voor een toernooi.

 

Sprinten, springen + mila

Het is inmiddels vaste prik dat de sprint en springonderdelen centraal staan bij de T-Meeting. Op het programma staan dit jaar de looponderdelen: 100m, 200m, 400m, 100mh/110mh en de 400mh. De springonderdelen zijn: hinkstapspringen, verspringen, hoogspringen en polsstokhoogspringen. Als side events voegen we dit jaar eenmalig de 800m en 1500m toe aan het programma!

 

Wind mee, ook op de 200m

Vaste prik bij de T-Meeting: sprinten & springen met wind mee. De hele dag houden wij de wind in de gaten en tijdens de voorbereidingen voor de wind mee onderdelen bepalen wij de ideale sprint of springrichting. Dankzij het toevoegen van extra startlijnen voor de 200m kan er vanaf dit jaar ook bij de 200m gewisseld worden van looprichting afhankelijk van de wind!

 

Vrijwilligers & pers

Vind jij het leuk om als vrijwilliger de T-Meeting mede mogelijk te maken? Meld je dan hier aan als vrijwilliger voor de T-Meeting op 20 mei. Wil jij graag foto's komen maken of de T-Meeting bezoeken als pers? Neem dan contact met ons op via pers@t-meeting.nl.


Sponsoren