Deelnemers informatie

T-Meeting 2024


Beste atleet (of coach),

(Deze mail komt mogelijk ook terecht bij mensen die zich recent hebben afgemeld)

Je bent toegelaten (of staat momenteel reserve) voor de T-Meeting 2024. Bekijk de deelnemerslijst hier. In deze mail de laatste informatie ter voorbereiding. Lees deze mail aandachtig door.

 

Meldtijd & startnummer

Atleten dienen uiterlijk 45 minuten voor aanvang van hun eerste nummer hun startnummer opgehaald te hebben bij het ophaalpunt. Dit punt is te vinden in de kantine. Je startnummer is nu al te vinden op Atletiek.nu.

 

Tijdschema

Het tijdschema staat op T-Meeting.nl en Atletiek.nu. Op T-Meeting.nl zijn tevens de aanvangshoogtes vinden voor het hoogspringen en polsstokhoogspringen in dit tijdschema.

 

Afmelden en reserves

Kan je toch niet meedoen, meld jezelf dan zo snel mogelijk af via afmelden@t-meeting.nl. Hiermee gun je een atleet op de reservelijst een plaats. Bij afmeldingen worden de reserveplaatsen uiterlijk zondagavond om 20:00u toegelaten. Na dit tijdstip worden alle reserves afgewezen. De wildcard reserveringen vervallen zondag om 18:00u.

 

Prijzengeld

Om atleten te steunen en te prikkelen richting topprestaties is er zowel prijzengeld per onderdeel en zijn er bonussen. Bekijk de details op onze prijzengeld pagina. Prijzengeld en bonussen worden ná de wedstrijd overgemaakt, hiervoor hebben wij de rekeninggegevens nodig. Instructies hiervoor worden gegeven aan de desbetreffende atleten. Bij het behalen van een bonus dient de atleet binnen 48 uur na de wedstrijd dit door te geven aan de organisatie (om te voorkomen dat de organisatie een bonus over het hoofd ziet). 

 

Locatie & parkeren

De locatie van de baan is Bernard Leenestraat 48, 5026 CA Tilburg. Tegelijkertijd met de T-Meeting wordt de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen gespeeld in het Willem II stadion. Hierdoor is het dichtsbijgelegen parkeerterrein bij de atletiekbaan niet vrij toegankelijk. 

Bekijk voor meer informatie op onze website ook de plattegrond en routebeschrijving

 

Vragen

Mochten je nog een vraag hebben, kijk dan eerst even of het antwoord op T-Meeting.nl te vinden is voordat je contact opneemt met ons. 

Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in. Succes met de laatste voorbereidingen en overtref jezelf.


Sponsoren